Vi skulle nok alle gjerne hatt en jobb der vi kunne fulgt med på idrett dagen lang, men de færreste har denne muligheten. Utrolig nok finnes det faktisk noen jobber som lar deg gjøre nettopp dette. De vokser riktignok ikke på trærne, men for noen heldige utvalgte kan det være muligheter for å få drømmen oppfylt.

I denne artikkelen har vi derfor sett på noen forslag til jobber hvor du kan følge med på VM 2022 Odds uten at sjefen blir sinna. For når du først spiller på odds, så vil du jo gjerne se hvordan kampen utvikler seg også – eller er det bare oss?

Jobber du kan se fotball på

Når det endelig er tid for et nytt fotballmesterskap, så skjer dette selvfølgelig i en tidssone hvor mange av oss fortsatt er på jobb. Det kan riktignok være litt dramatisk å skifte jobb bare for å følge med på mesterskapet, men for deg som vil ha litt endring – så finnes det noen jobber hvor det vil være naturlig å følge med på kampene selv om du er på jobben.

Sportskommentator

Dette er nok kanskje drømmejobben for de aller fleste som har en genuin interesse for idrett. Som sportskommentator må du naturligvis se alle kampene direkte for at du skal kunne kommentere på det som skjer. Skulle du ønske å se på mulighetene for en slik jobb, så vil det være naturlig å starte i de store mediehusene. Imidlertid kan det være større sannsynlighet for å oppnå en slik jobb hos eksempelvis formidlere av sport, bettingsider og lignende som alle tilbyr en lignende tjeneste som TV kanalene.

Skribent

En jobb som skribent høres kanskje ikke naturlig ut for deg som vil se på sport, men det finnes utallige nettsider som aktivt dekker forskjellige mesterskap. Disse skal alle ha innhold til nettsidene sine, og som sportsskribent vil det være din jobb å få med alt som har foregått på kampen. Kanskje ikke like spennende som å være kommentator, men du vil uansett ha en god unnskyldning til hvorfor du ser på fotball mens du jobber.

Vertskap

Ønsker du en mulighet til å reise litt utenfor det tradisjonelle, og heller følge kampene i Qatar, så søkte kongedømmet en rekke vertskap for dette mesterskapet. Dette er stillinger hvor man skulle fungere som representasjon for mesterskapet rettet mot eksempelvis de nordiske gjestene. Dette kunne vært en spennende mulighet for deg som ville reise ned til fotball VM.

Oppsummering

Selv om det kan høres rart ut å få betalt for å se på fotball, så finnes det faktisk flere jobber hvor dette er naturlig. Nå er det greit å merke seg at disse ikke vokser på trær, men for deg som er aktiv i arbeidsmarkedet er det absolutt noe å være på utkikk etter. På denne måten vil du kunne bruke arbeidstiden din til å følge med på mesterskapet og fortsatt få betalt. Du kan også finne inspirasjon til en rekke andre jobber publisert på vår nettside.